Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Станкевич, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Кац, А. К. | - |
dc.contributor.author | Васильєв, С. В. | - |
dc.contributor.author | Луніна, Л. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-12T12:31:07Z | - |
dc.date.available | 2024-05-12T12:31:07Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60 | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-481-9 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf | 157.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.