Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСтанкевич, Г. М.-
dc.contributor.authorКац, А. К.-
dc.contributor.authorВасильєв, С. В.-
dc.contributor.authorЛуніна, Л. О.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:31:07Z-
dc.date.available2024-05-12T12:31:07Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationСтанкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52731-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf157.97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.