Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52727
Назва: Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами
Автори: Самохвалова, О. В.
Касабова, К. Р.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 51-52
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52727
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-52-53.pdf197.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.