Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
Назва: Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій
Автори: Погожих, М. І.
Неміріч, О. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Неміріч О. В. Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 37-38
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-38-39.pdf161.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.