Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
Название: Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій
Авторы: Погожих, М. І.
Неміріч, О. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих М. І., Неміріч О. В. Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 37-38
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-38-39.pdf161.02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.