Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719
Назва: | Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta |
Автори: | Погожих, М. І. Головко, М. П. Головко, Т. М. Геліх, А. О. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Погожих М. І., Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 35-36 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-36-37.pdf | 165.83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.