Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719
Назва: Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta
Автори: Погожих, М. І.
Головко, М. П.
Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Погожих М. І., Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 35-36
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719
ISBN: 978-966-405-481-9
Розташовується у зібраннях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-36-37.pdf165.83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.