Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогожих, М. І.-
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorГеліх, А. О.-
dc.date.accessioned2024-05-12T12:08:54Z-
dc.date.available2024-05-12T12:08:54Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПогожих М. І., Головко М. П., Головко Т. М., Геліх А. О. Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodonta. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 35-36uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52719-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду Anodontauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-36-37.pdf165.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.