Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715
Title: Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів
Authors: Орлова, С. С.
Овсянникова, Л. К.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Орлова С. С., Овсянникова Л. К. Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 27-28
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-28-29.pdf147.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.