Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715
Название: Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів
Авторы: Орлова, С. С.
Овсянникова, Л. К.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Орлова С. С., Овсянникова Л. К. Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 27-28
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715
ISBN: 978-966-405-481-9
Располагается в коллекциях:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-28-29.pdf147.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.