Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715
Назва: | Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів |
Автори: | Орлова, С. С. Овсянникова, Л. К. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Орлова С. С., Овсянникова Л. К. Використання різних способів підведення енергії для теплової обробки зернових продуктів. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 27-28 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52715 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-28-29.pdf | 147.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.