Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52711
Title: Фазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінні
Authors: Михайлик, В. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлик В. А. Фазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінні. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 19-20
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52711
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-20-21.pdf147.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.