Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52711
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлик, В. А.-
dc.date.accessioned2024-05-12T11:53:23Z-
dc.date.available2024-05-12T11:53:23Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМихайлик В. А. Фазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінні. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 19-20uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-481-9-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52711-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleФазові переходи в цукровмісних матеріалах при сушінніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-20-21.pdf147.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.