Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сорокіна, С. В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Т. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-09T10:12:43Z | - |
dc.date.available | 2024-05-09T10:12:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Коваленко Т. В. Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Сорокіна С. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 139. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52556 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Вплив ступеня подрібнення овочевих коренеплодів на органолептичні характеристики збагачених кисломолочних напоїв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_139.pdf | 82.75 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.