Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorЯковлева, Ю. В.-
dc.date.accessioned2022-08-19T17:53:50Z-
dc.date.available2022-08-19T17:53:50Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЯнчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 103-108.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250-
dc.description.abstractПідтверджено вплив композиції кріопротекторної дії «КріоЛакт» на швидкість протікання окислювальних процесів ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів, а саме – досліджено динаміку зміни перекисного, кислотного, тіабарбітурового чисел.uk_UA
dc.description.abstractConfirmed the influence of cryoprotective composition of the "KrioLakt" on the rate of occurrence of oxidative processes, namely the dynamics of changes of peroxide, acid, tiabarbiturs numbers.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subject«КріоЛакт»uk_UA
dc.subjectм’ясні заморожені посічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectякісні характеристикиuk_UA
dc.titleВплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (14)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_2_15.pdf250.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.