Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Янчева, М. О. | - |
dc.contributor.author | Дроменко, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Яковлева, Ю. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T17:53:50Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T17:53:50Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Янчева М. О., Дроменко О. Б., Яковлева Ю. В. Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 103-108. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5250 | - |
dc.description.abstract | Підтверджено вплив композиції кріопротекторної дії «КріоЛакт» на швидкість протікання окислювальних процесів ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів, а саме – досліджено динаміку зміни перекисного, кислотного, тіабарбітурового чисел. | uk_UA |
dc.description.abstract | Confirmed the influence of cryoprotective composition of the "KrioLakt" on the rate of occurrence of oxidative processes, namely the dynamics of changes of peroxide, acid, tiabarbiturs numbers. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | «КріоЛакт» | uk_UA |
dc.subject | м’ясні заморожені посічені напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | якісні характеристики | uk_UA |
dc.title | Вплив композиції "КріоЛакт" на якісні характеристики ліпідів м’ясних заморожених посічених напівфабрикатів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_15.pdf | 250.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.