Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248
Title: | Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства |
Authors: | Колеснікова, М. Б. Бреславець, Т. В. Юрченко, С. Л. |
Keywords: | заклади ресторанного господарства;чизкейк;напівфабрикати сирних тортів |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 95-102. |
Abstract: | Розглянуто теоретичні передумови та надано результати
дослідження з обґрунтування та розробки технології індустріальних
напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для виробництва та реалізації в
закладах ресторанного господарства. Theoretical pre-conditions are considered and the results of researches are presented on a ground and development of technology of industrial полуабрикатов of cheese cakes (чизкейков) for a production and realization in the enterprises of restaurant economy. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_14.pdf | 284.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.