Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5248
Название: | Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства |
Авторы: | Колеснікова, М. Б. Бреславець, Т. В. Юрченко, С. Л. |
Ключевые слова: | заклади ресторанного господарства;чизкейк;напівфабрикати сирних тортів |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 95-102. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто теоретичні передумови та надано результати
дослідження з обґрунтування та розробки технології індустріальних
напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для виробництва та реалізації в
закладах ресторанного господарства. Theoretical pre-conditions are considered and the results of researches are presented on a ground and development of technology of industrial полуабрикатов of cheese cakes (чизкейков) for a production and realization in the enterprises of restaurant economy. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 2 (14) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_14.pdf | 284.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.