Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5248
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКолеснікова, М. Б.-
dc.contributor.authorБреславець, Т. В.-
dc.contributor.authorЮрченко, С. Л.-
dc.date.accessioned2022-08-19T17:35:55Z-
dc.date.available2022-08-19T17:35:55Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКолеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 95-102.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248-
dc.description.abstractРозглянуто теоретичні передумови та надано результати дослідження з обґрунтування та розробки технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для виробництва та реалізації в закладах ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractTheoretical pre-conditions are considered and the results of researches are presented on a ground and development of technology of industrial полуабрикатов of cheese cakes (чизкейков) for a production and realization in the enterprises of restaurant economy.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectчизкейкuk_UA
dc.subjectнапівфабрикати сирних тортівuk_UA
dc.titleОбґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_14.pdf284.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.