Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Колеснікова, М. Б. | - |
dc.contributor.author | Бреславець, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Юрченко, С. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T17:35:55Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T17:35:55Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Колеснікова М. Б., Бреславець Т. В., Юрченко С. Л. Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 95-102. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5248 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто теоретичні передумови та надано результати дослідження з обґрунтування та розробки технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для виробництва та реалізації в закладах ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Theoretical pre-conditions are considered and the results of researches are presented on a ground and development of technology of industrial полуабрикатов of cheese cakes (чизкейков) for a production and realization in the enterprises of restaurant economy. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | чизкейк | uk_UA |
dc.subject | напівфабрикати сирних тортів | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування та розробка технології індустріальних напівфабрикатів сирних тортів (чизкейків) для закладів ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_14.pdf | 284.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.