Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52391
Назва: Товарознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробниками
Автори: Дроздов, О. А.
Науковий керівник : Тренбач, Л. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дроздов О. А. Товарознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробниками. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Тренбач Л. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 111.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52391
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_111.pdf82.12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.