Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52391
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorТренбач, Л. І.-
dc.contributor.authorДроздов, О. А.-
dc.date.accessioned2024-05-08T08:04:15Z-
dc.date.available2024-05-08T08:04:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДроздов О. А. Товарознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробниками. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Тренбач Л. І. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 111.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52391-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТоварознавча оцінка якості сирокопчених ковбас, що виготовляються ПП «НМК» та іншими вітчизняними виробникамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_111.pdf82.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.