Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52390
Название: Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних переваг
Авторы: Дроздов, А. О.
Научный руководитель: Одарченко, Д. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дроздов А. О. Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних переваг. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52390
Располагается в коллекциях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_110.pdf82.06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.