Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52390
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Одарченко, Д. М. | - |
dc.contributor.author | Дроздов, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-08T08:02:41Z | - |
dc.date.available | 2024-05-08T08:02:41Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Дроздов А. О. Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних переваг. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Одарченко Д. М. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 110. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52390 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Дослідження показників якості варених ковбас та визначення їх конкурентних переваг | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Товарознавча наука–традиції та сучасність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_110.pdf | 82.06 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.