Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52389
Назва: Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу
Автори: Денисенко, А. І.
Науковий керівник : Соколова, Є. Б.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Денисенко А. І. Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 109.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52389
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_109.pdf81.77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.