Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/52389
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСоколова, Є. Б.-
dc.contributor.authorДенисенко, А. І.-
dc.date.accessioned2024-05-08T08:01:25Z-
dc.date.available2024-05-08T08:01:25Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationДенисенко А. І. Аналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексу. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер. Соколова Є. Б. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 109.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52389-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleАналіз сучасних методів покращення якості готових напівфабрикатів біфштексуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_109.pdf81.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.