Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52371
Назва: Розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання функціонального ароматизатору
Автори: Шушман, Н. А.
Науковий керівник : Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Шушман Н. А. Розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання функціонального ароматизатору. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Колесник В. В., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52371
Розташовується у зібраннях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_97.pdf81.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.