Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52371
Название: Розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання функціонального ароматизатору
Авторы: Шушман, Н. А.
Научный руководитель: Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Шушман Н. А. Розширення асортименту панчішно-шкарпеткових виробів за рахунок використання функціонального ароматизатору. Товарознавча наука – традиції та сучасність: тези доп. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 26 листопада 2019 р.; наук. кер.: Колесник В. В., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52371
Располагается в коллекциях:Товарознавча наука–традиції та сучасність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Tovaroznavcha_nauka_2019_97.pdf81.91 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.