Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5218
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лисюк, Г. М. | - |
dc.contributor.author | Олійник, С. Г. | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, О. В. | - |
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-19T13:15:06Z | - |
dc.date.available | 2022-08-19T13:15:06Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. До питання класифікації продуктів спеціального призначення. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 12-18. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5218 | - |
dc.description.abstract | Обґрунтовано актуальність створення продуктів спеціального призначення і розробки їх класифікації. Запропоновано класифікацію продуктів спеціального призначення і надано її характеристику. | uk_UA |
dc.description.abstract | The topicality of creation of products for special purposes and development of their classification is substantiated. The classification of products for special purposes is presented, and its feature specification is given | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | продукти спеціального призначення | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.title | До питання класифікації продуктів спеціального призначення | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 2 (14) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_2_4.pdf | 245 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.