Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5217
Назва: Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД.
Автори: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Глубокий, Д. О.
Балабай, К. С.
Ключові слова: сиркові вироби;сирне зерно;пюре із каротиновмісних овочів та цитрусових плодів;БАР;підприємства молочної промисловості;БАД
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Глубокий Д. О., Балабай К. С. Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАД. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 2(14). C. 3-11.
Короткий огляд (реферат): Розроблено нанотехнології отримання сиркових виробів, що включають гомогенізацію сирного зерна та збагачення наноструктурованими порошкоподібними добавками та пюре із каротиновмісних овочів та цитрусових плодів. Нові сиркові вироби відрізняються від аналогів високим вмістом каротиноїдів, вільних амінокислот, фенольних сполук, аскорбінової кислоти та інших БАР, мають імуномодулюючу дію і рекомендовані для впровадження на підприємствах молочної промисловості.
Development of nanotechnology obtain cheese products, including gomogenization curd and enrichment of nanostructured powders and supplements puree which contain carotene vegetables and citrus fruits. New cheese products are different from analog high content of carotenoids, free amino acids, phenolic compounds, ascorbic acid and other biologically active substances, possess immunomodulatory effects and are recommended for implementation in the dairy industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5217
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (14)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2011_2_3.pdf370.05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.