Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Title: Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства
Authors: Кашперська, А. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Кашперська А. І. Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 18 квітня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 178-179.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Appears in Collections:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2019_178-179.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.