Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКашперська, А. І.-
dc.date.accessioned2024-05-03T09:42:38Z-
dc.date.available2024-05-03T09:42:38Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКашперська А. І. Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 18 квітня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 178-179.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНапрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2019_178-179.pdf1.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.