Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Название: Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства
Авторы: Кашперська, А. І.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кашперська А. І. Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 18 квітня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 178-179.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Располагается в коллекциях:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2019_178-179.pdf1.09 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.