Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Название: | Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства |
Авторы: | Кашперська, А. І. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Кашперська А. І. Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 18 квітня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 178-179. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082 |
Располагается в коллекциях: | Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2019_178-179.pdf | 1.09 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.