Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Назва: Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства
Автори: Кашперська, А. І.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кашперська А. І. Напрями організації внутрішнього контролю підприємств сфери ресторанного господарства. Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу: тези доп. ІІ Міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 18 квітня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 178-179.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52082
Розташовується у зібраннях:Імплементація інновацій обліково-аналітичного забезпечення сталого розвитку сучасного бізнесу

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Implementatsiya_innovatsiy_2019_178-179.pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.