Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Назва: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикум
Автори: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Ключові слова: вихід сирої клейковини;обойне пшеничне борошно;гідратаційна здатність клейковини;розчинність;білкова маса
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с.
Короткий огляд (реферат): У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_Biopolimery zerna_24.pdf804.71 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.