Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПузік, Людмила Михайлівна-
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-05-02T10:59:51Z-
dc.date.available2024-05-02T10:59:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБіополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014-
dc.description.abstractУ лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.subjectвихід сирої клейковиниuk_UA
dc.subjectобойне пшеничне борошноuk_UA
dc.subjectгідратаційна здатність клейковиниuk_UA
dc.subjectрозчинністьuk_UA
dc.subjectбілкова масаuk_UA
dc.titleБіополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикумuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_Biopolimery zerna_24.pdf804.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.