Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Название: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикум
Авторы: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: вихід сирої клейковини;обойне пшеничне борошно;гідратаційна здатність клейковини;розчинність;білкова маса
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с.
Краткий осмотр (реферат): У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Располагается в коллекциях:Практикуми

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
LP_Biopolimery zerna_24.pdf804.71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.