Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Title: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикум |
Authors: | Пузік, Людмила Михайлівна Гавриш, Тетяна Володимирівна |
Keywords: | вихід сирої клейковини;обойне пшеничне борошно;гідратаційна здатність клейковини;розчинність;білкова маса |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с. |
Abstract: | У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014 |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_Biopolimery zerna_24.pdf | 804.71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.