Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Title: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки: лабораторний практикум
Authors: Пузік, Людмила Михайлівна
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Keywords: вихід сирої клейковини;обойне пшеничне борошно;гідратаційна здатність клейковини;розчинність;білкова маса
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Біополімери зерна та їх перетворення під час переробки»: лабораторний практикум з дисц напряму підготовки 181 «Харчові технології», освітня програма «Технологія зернопродуктів та зернові ресурси», за освітнім рівнем «магістр»; уклад.: Л. М. Пузік, Т. В. Гавриш. Харків: ДБТУ, 2024. 94 с.
Abstract: У лабораторному практикумі розглянуті формування у студентів знань з питань вмісту біополімерів зерна, перетворення їх під час перероблення, а також практичних вмінь визначення вмісту біополімерів у зерно продуктах.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52014
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_Biopolimery zerna_24.pdf804.71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.