Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51725
Название: Смажені ковбаси з рослинною сировиною
Авторы: Скуріхіна, Л. А.
Димитрієвич, Л. Р.
Степанова, Т. М.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Скуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Степанова Т. М. Смажені ковбаси з рослинною сировиною. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 199-200.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51725
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_199-200.pdf259.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.