Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51725
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:41:34Z-
dc.date.available2024-04-29T09:41:34Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСкуріхіна Л. А., Димитрієвич Л. Р., Степанова Т. М. Смажені ковбаси з рослинною сировиною. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 199-200.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51725-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСмажені ковбаси з рослинною сировиноюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_199-200.pdf259.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.