Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718
Назва: Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта
Автори: Заплетников, И. Н.
Пильненко, А. К.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Заплетников И. Н., Пильненко А. К. Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 185-186.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_185-186.pdf269.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.