Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗаплетников, И. Н.-
dc.contributor.authorПильненко, А. К.-
dc.date.accessioned2024-04-29T09:28:44Z-
dc.date.available2024-04-29T09:28:44Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЗаплетников И. Н., Пильненко А. К. Математическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продукта. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 185-186.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51718-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleМатематическая модель процесса резания дисковым ножом при качательном способе подачи продуктаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_185-186.pdf269.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.