Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/51712
Назва: Исследование свойств концентрата соединительнотканных белков, полученного из коллагенсодержащ его сырья
Автори: Василенко, З. В.
Андреева, И. И.
Стефаненко, Н. В.
Рогова, Е. Н.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Василенко З. В., Андреева И. И., Стефаненко Н. В., Рогова Е. Н. Исследование свойств концентрата соединительнотканных белков, полученного из коллагенсодержащ его сырья. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 173-174.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51712
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_173-174.pdf216.51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.