Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51692
Назва: | Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Барабаш, А. Ю. |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Барабаш А. Ю. Дослідження в пароконвектоматі вплив упаротермічної обробки на окислювальні ферменти та бар при переробці каротинвмісних овочів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 131-132. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51692 |
Розташовується у зібраннях: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_131-132.pdf | 226.02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.