Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51656
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorСтоєв, С. С.-
dc.contributor.authorЛосєва, С. М.-
dc.date.accessioned2024-04-26T12:28:11Z-
dc.date.available2024-04-26T12:28:11Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Стоєв С. С., Лосєва С. М. Кріогенне шокове заморожування журавлини. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 95-96.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51656-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleКріогенне шокове заморожування журавлиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_95-96.pdf286.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.