Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5160
Название: Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи
Авторы: Озоліна, С. О.
Тірон-Воробйова, Н. Б.
Ключевые слова: лізоцим;сік хрону звичайного;нерозчинні комплекси
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Озоліна С. О., Тірон-Воробйова Н. Б. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 508-514.
Краткий осмотр (реферат): Показано можливість вилучення переважної більшості лізоциму з соку хрону звичайного і його концентрування у вигляді нерозчинних комплексів з пектином або хітозаном. У комплексоутворенні провідна роль належить електростатичній взаємодії між біополімерами.
The possibility of extraction of lysozyme from the juice of horseradish and its concentration in the form of insoluble complexes with pectin or chitosan was shown. Leading role in the complex-forming belongs to the electrostatic interaction between the biopolymers.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5160
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_81.pdf274.26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.