Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51608
Title: Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасанов
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарская, В. В.
Лазаренко, Е. И.
Лосева, С. М.
Юрьева, О. А.
Хоменко, А. В.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарская В. В., Лазаренко Е. И., Лосева С. М., Юрьева О. А., Хоменко А. В. Новые натуральные несладкие сырно-овощные начинки для кондитерских изделий – панкейков, круасанов. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51608
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_87-88.pdf252.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.