Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Назва: Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці
Автори: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 65-66.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_65-66.pdf215.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.