Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Название: Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці
Авторы: Лисюк, Г. М.
Олійник, С. Г.
Кравченко, О. І.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Лисюк Г. М., Олійник С. Г., Кравченко О. І. Оптимізація технологічних параметрів приготування хлібобулочних виробів з дієтичними добавками із зародків пшениці. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 65-66.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51580
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_65-66.pdf215.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.