Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51576
Назва: Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготування
Автори: Кожевнікова, В. О.
Лебеденко, Т. Є.
Новічкова, Т. П.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кожевнікова В. О., Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П. Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 59-60.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51576
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_59-60.pdf216.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.