Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51576
Название: Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготування
Авторы: Кожевнікова, В. О.
Лебеденко, Т. Є.
Новічкова, Т. П.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кожевнікова В. О., Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П. Використання нетрадиційної рослинної сировини для інтенсифікації тістоприготування. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 59-60.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51576
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_59-60.pdf216.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.