Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Назва: Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів
Автори: Ковбаса, В. М.
Зінченко, І. М.
Терлецька, В. А.
Білоцький, В. В.
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ковбаса В. М., Зінченко І. М., Терлецька В. А., Білоцький В. В. Перспективи використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_57-58.pdf216.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.