Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКовбаса, В. М.-
dc.contributor.authorЗінченко, І. М.-
dc.contributor.authorТерлецька, В. А.-
dc.contributor.authorБілоцький, В. В.-
dc.date.accessioned2024-04-26T08:04:38Z-
dc.date.available2024-04-26T08:04:38Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКовбаса В. М., Зінченко І. М., Терлецька В. А., Білоцький В. В. Перспектив и використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 57-58.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51575-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспектив и використання грибів шіїтаке при виробництві харчоконцентратівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_57-58.pdf216.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.