Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Название: Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку
Авторы: Камбулова, Ю. В.
Соколовська, І. О.
Павлюк, О. В.
Олійник, А. І.
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камбулова Ю. В., Соколовська І. О., Павлюк О. В., Олійник А. І. Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 51-52.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_51-52.pdf257.49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.