Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКамбулова, Ю. В.-
dc.contributor.authorСоколовська, І. О.-
dc.contributor.authorПавлюк, О. В.-
dc.contributor.authorОлійник, А. І.-
dc.date.accessioned2024-04-26T07:59:53Z-
dc.date.available2024-04-26T07:59:53Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКамбулова Ю. В., Соколовська І. О., Павлюк О. В., Олійник А. І. Вплив пектинів на процес піноутворення яєчного білку. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 51-52.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51572-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив пектинів на процес піноутворення яєчного білкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_51-52.pdf257.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.